вівторок, 07 квітня 2020 09:44

"Російський чемпіонат сильніший за український" - форвард збірної України

"Російський чемпіонат сильніший за український" - форвард збірної України
Артем Кравець із 2018 року виступає у Туреччині. Фото: УАФ

Нападник збірної України Артем Кравець порівняв рівні нашого чемпіонату і чемпіонату Росії, а також висловив думку про політику.

"Російський чемпіонат сильніший за український, адже у них немає проблем із війною в країні. До війни це було прямо пропорційно. Говорити про політику - ходити тонким льодом. Ти в будь-якому випадку скажеш те, що комусь не сподобається.

А це така тонка ситуація у відносинах 2 народів, які були братніми. Складно виражатися... Краще не виражатися, щоб не образити когось. Адже скільки людей, стільки думок.

Не готовий дати інтерв'ю про відносини між Україною та Росією, бо не розбираюся, не лізу туди. Розумію, що в цій ситуації нічого не можу зробити, не можу вплинути. Дуже хотів би, щоб це все закінчилося якомога швидше і перестали вмирати люди.

Просто вважаю, що дізнаватися це зі ЗМІ, зі слів когось і потім висловлювати свої думки, неправильно", - сказав Кравець під час ефіру на "Трибуні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" потрібен новий тренер" - Кравець

Артем Кравець провів за збірну України 21 матч, у яких забив 8 м'ячів. Отримав виклик від Андрія Шевченка на останні спаринги збірної, але вони були скасовані через коронавірус.

Зараз ви читаєте новину «"Російський чемпіонат сильніший за український" - форвард збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути