середа, 14 грудня 2011 19:05

Колесніков заплатить $ 50 тисяч за кращий народний хіт до Євро-2012

Колесніков заплатить $ 50 тисяч за кращий народний хіт до Євро-2012

Сьогодні стартував конкурс на народний хіт до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Одночасно розпочався прийом заявок - як музичного, так й текстового матеріалу - для участі у всенародному творчому змаганні.Об це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на інфоцентр "Україна-2012".

Вибирати Єврохіт для Євро-2012 буде авторитетне журі, склад якого буде оголошено 18 січня 2012 року. За правилами акції "Єврохіт - пісня для країни, гордість для історії", у конкурсі може прийняти участь будь-який громадянин України, який виконає всі вимоги конкурсу і викладе свою версію твору на офіційному сайті проекту www.eurohit.com.ua, що відкривається 21 грудня 2011.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала заспівала на жеребкуванні Євро-2012

На сайті буде розміщено всю необхідну інформація про акцію, правила конкурсу, реєстраційна форма для учасників. До речі, до участі в конкурсі приймаються тексти українською, польською, англійською та російською мовами. Відбір пісень триватиме до 15 лютого 2012 року. Після обрання переможців конкурсу, журі визначить звукорежисера, аранжувальника, музикантів та вокалістів, які запишуть пісню на студії.

Крім всенародного визнання та європейської слави, автори гімну отримають ще і грошову премію від Фонду Бориса Колеснікова - $ 25 тисяч за слова і $ 25 тисяч за музику. Прем'єра нового хіта запланована на початок квітня 2012 року.

Нагадаємо, в якості виконавця офіційної пісні чемпіонату Європи з футболу 2012 року УЄФА вибрав німецько-американську поп-зірку Осеаn.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков заплатить $ 50 тисяч за кращий народний хіт до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути