пʼятниця, 30 вересня 2011 09:32

Джамала напише гімн для Євро-2012

Джамала напише гімн для Євро-2012

Офіційний друг Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, 28-річна українська співачка Джамала планує написати пісню-гімн для турніру.

"Як співачка я можу зробити внесок в турнір лише музикою і співом. Хочу написати гімн для Євро-2012, який би визнали офіційним для чемпіонату або ж який би просто став улюбленим в період Євро і після нього", - розповіла Джамала у коментарі інформаційному центру "Україна-2012".

Артистка додала, що на своїх концертах буде закликати всіх людей долучатися до проектів Євро-2012, а також поводитись ввічливо та толерантно з іноземцями, які приїдуть на футбольні змагання, передає Інтерфакс.

"Чим більше людей в Європі та світі дізнаються про Україну - тим краще для нас. Ми зможемо заробити на чемпіонаті. Я сподіваюся тільки на позитив від Євро-2012, в момент його проведення і після турніру", - заявила Джамала.

Зірка впевнена в перемозі національної збірної України на чемпіонаті і буде вболівати "за своїх".

Нагадаємо, загальний список "Друзів Євро-2012" нараховує 200 осіб - по 100 в Україні і в Польщі. Половина з них - це VIP-персони, знаменитості, громадські діячі, інші 50 осіб - звичайні люди у віці від 5 до 95 років, які успішно пройшли відбір у різних конкурсах.

Зараз ви читаєте новину «Джамала напише гімн для Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі