субота, 08 червня 2019 10:48

"Коли заспівали гімн, у мене мурашки побігли" - Степаненко

"Коли заспівали гімн, у мене мурашки побігли" - Степаненко
Степаненко не очікував такого рахунку

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко розповів, за рахунок чого вдалося так упевнено обіграти Сербію (5:0) в кваліфікації Євро-2020.

"Чи міг я повірити перед матчем в те, що ми виграємо 5:0? Ні. Ми налаштовувалися на серйозний матч, він таким і вийшов. Але 5:0 ... Ми очікували більшого від сербів або ж самі зіграли краще, ніж розраховували. Думаю, ми показали хороший футбол і заслужено виграли.

Що гнало нас уперед? Установка тренера і трибуни - при такій підтримці важко ні віддаватися на всі 200 відсотків. Кожен робив все, що міг. Я вважаю, що у Львові божевільна підтримка і енергетика, яка дає футболістам більше сил. Трибуни були нашим 12-м гравцем. Коли заспівали гімн, у мене мурашки побігли. Я, чесно кажучи, давно такого виконання гімну не чув.

Серби поставили досить атакуючий склад. Напевно, вони думали, що заб'ють пару м'ячів і гратимуть на утримання. Але не вийшло. У першому таймі ми легко вибігали в контратаки, створювали моменти, били по воротах. Все, про що ми домовлялися на тренуваннях, вийшло.

Чи не думали поберегти сили на Люксембург? 2:0 - небезпечний рахунок, тому після перерви виходили з думками грати до кінця. Потім вже, можна сказати, впіймали кураж", - сказав Степаненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Матч з Люксембургом буде дуже принциповим через Мораеса" – Шевченко

Збірна України лідирує в своїй групі відбору до Євро-2020. У нашої команди – 7 балів

Зараз ви читаєте новину «"Коли заспівали гімн, у мене мурашки побігли" - Степаненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути