понеділок, 15 грудня 2008 19:51

Клуби КХЛ не відпустили українських хокеїстів у збірну

Національна збірна України з хокею з 17 по 20 грудня візьме участь у міжнародному турнірі "Кубок Полісся-2009 Союз-Віктан". На цих змаганнях українська команда зіграє останні контрольні матчі перед відбірним турніром на Олімпіаду 2010 року, повідомляє champion. з посиланням на Укрінформ.

Перші поєдинки у групі "В" українські хокеїсти проведуть у столичному Палаці спорту 17 та 18 грудня проти данців. У групі "А" виступлять Білорусь, Франція і Латвія. Кращі команди груп зіграють у фіналі в Києві 20 грудня.

За словами головного тренера української команди Олександра Сеуканда залучити до ігор за збірну усіх провідних хокеїстів невдасться. Оскільки вони будуть виступати за свої клуби у російській першості. До речі, і київський "Сокіл" зіграє сьогодні у Броварах черговий матч у вищій лізі відкритого чемпіонату Росії проти московських "Крильєв Совєтов". Але наставник пообіцяв, що не дивлячиь на це, команда буде грати лише на перемогу і продемонструє глядачам хороший хокей.

До складу збірної України для участі у "Кубку Полісся-2009 Союз-Віктан" увійшло 20 граців "Сокола", 6 представляють білоруський чемпіонат, 2 - Континентальну хокейну лігу та 1 - "Білий Барс" з Броварського району.

Склад команди України:

Воротарі - Костянтин Симчук ("Сибір", Росія), Олександр Федоров, Вадим Селіверстов (обидва - "Сокіл");

Захисники - Юрій Гунько, Андрій Срюбко, Віталій Люткевич, Олександр Побєдоносцев, Юрій Наваренко, Дмитро Толкунов, Денис Ісаєнко, Володимир Алексюк (усі - "Сокіл"), Олег Благой "Керамін" (Білорусь), В"ячеслав Тимченко (ХК "Вітебськ", Білорусь);

Нападаючі - Віталій Литвиненко, Олександр Матвійчук, Дмитро Цируль, Олег Шафаренко, Олександр Яковенко, Олександр Караульщук, Віталій Доніка, Юрій Дяченко, Євген Пастух, Дмитро Німенко (усі - "Сокіл"), Вадим Шахрайчук ("Металург", Росія), Олександр Матерухін ("Юність", Білорусь), Валентин Олецький ("Гомель", Білорусь), Артем Гніденко ("Вітебськ", Білорусь), Олександр Василевський ("Білий Барс"), Олег Тимченко ("Хімік-СКА", Білорусь).

Зараз ви читаєте новину «Клуби КХЛ не відпустили українських хокеїстів у збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути