Ексклюзиви
понеділок, 20 листопада 2017 00:07

Клуб УПЛ влаштував чергове тренерське перетрушування

Клуб УПЛ влаштував чергове тренерське перетрушування
Другий прихід Зайцева до "Карпат" також виявився для тренера безуспішним. Фото: vorskla.com.ua

Ряд вітчизняних засобів масової інформації повідомляє про те, що головний тренер "Карпат" Сергій Зайцев разом зі своїми помічниками відправлений у відставку.

Напередодні Sport Arena інформувала, що "Леви" близькі до звільнення Зайцева. При цьому коуч і його помічники ще вчора дізналися від керівництва про намір відправити їх у відставку.

Як повідомляє телеканал Футбол 1, сьогодні боси "Карпат" все ж вирішили це питання, як і планували - Зайцев, а також його асисстент звільнені зі своїх посад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Карпати" відмовилися від зміни спортивного директора

При цьому Tribuna.com зазначає, що рішення звільнити Зайцева було прийнято виконавчим директором львівського клубу Даріо Друді.

За даними твіттера "Спортивка", виконувати обов'язки головного тренера "Карпат" в останніх до зимової перерви матчах буде саме Друді, який раніше працював в УПЛ на посаді коуча "Зірки". А ось після того, як чемпіонат піде на паузу, в "Карпатах" чекають гучне тренерське призначення. При цьому ім'я потенційного нового тренера "Львів" не називається.

Підтверджує інформацію про прихід Друді на тренерський місток "Карпат" в якості в.о. головного тренера і програма "ПроФутбол".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Карпат" з початку літа втретє змінився тренер

43-річний Сергій Зайцев прийняв "Карпати" у вересні нинішнього року після поразки львів'ян від "Вереса" (1:6) в 8-му турі УПЛ і звільнення іспанського коуча Серхіо Наварро. При останньому зелено-білі були безпросвітним аутсайдером чемпіонату.

За Зайцева "Леви" змогли набрати 8 очок в 7 матчах і нині ділять 10-11 місця в турнірній таблиці УПЛ з "Зіркою". У обох команд по 14 очок, але колектив з Кропивницького знаходиться вище за додатковими показниками.

Сергій Зайцев тренував "Карпати" раніше - в липні-листопаді 2016 року, але не досяг успіху на цій посаді і його незабаром перевели на посаду спортивного директора клубу.

До "Карпат" фахівець працював із запорізьким "Металургом" і молдавською "Зорею" Бєльці.

Зараз ви читаєте новину «Клуб УПЛ влаштував чергове тренерське перетрушування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути