вівторок, 05 березня 2013 11:48

Клопп обіцяє "маленький сюрприз" для Луческу

Клопп обіцяє "маленький сюрприз" для Луческу
"У нас шансів все ж трохи більше" - Юрген Клопп ФОТО: shakhtar.com

Головний тренер дортмундської "Боруссії" Юрген Клопп вважає, що у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Шахтаря" перевага буде на боці його команди.

"Думаю, що матч буде складним для обох команд. "Шахтар" знає, як ми граємо, ми знаємо, як грає "Шахтар". Безумовно, обидва колективи заслужили право вийти в 1/8 фіналу. Подивимося, як все складеться, але думаю , що буде важко. Вважаю, що у нас шансів все ж трохи більше, оскільки ми забили два голи на виїзді", - сказав Клопп, слова якого наводить офіційний сайт "Шахтаря".

Клопп також зазначив, що постарається піднести Луческу сюрприз у сьогоднішній грі.

"Не так важливо, що тактично покаже тренер суперника. Набагато важливіше, як зіграє команда. Все вирішують гравці на полі. Думаю, що у нас є невелика перевага. Луческу спостерігав за нашими останніми поєдинками. Напевно, також дивився наш матч в Мюнхені, де нам не вдалося показати все те, що вміємо. Може бути, ми все-таки піднесемо маленький сюрприз Луческу", - додав він.

Нагадаємо, матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Боруссія" - "Шахтар" відбудеться сьогодні у Дортмунді. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на телеканалі 1+1. Перший матч у Донецьку завершився внічию 2:2.

Зараз ви читаєте новину «Клопп обіцяє "маленький сюрприз" для Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути