вівторок, 05 березня 2013 10:43

"Переможець нашої пари зіграє у фіналі Ліги чемпіонів" - Луческу

"Переможець нашої пари зіграє у фіналі Ліги чемпіонів" - Луческу
"Боруссія" функціонально і фізично виглядає сильніше від нас" - Луческу ФОТО: shakhtar.com

Переможець пари 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Боруссія" - "Шахтар" зіграє у фіналі найпрестижнішого європейського турніру. Про це заявив головний тренер донецького клубу Мірча Луческу.

"Футболісти "Боруссії" будуть максимально мотивовані. Нас чекає дуже видовищний футбол. Упевнений, що переможець цієї пари напевно зіграє у фіналі Ліги чемпіонів у цьому році", - сказав Луческу, слова якого наводить офіційний сайт "Шахтаря".

Тренер також зазначив, що особисто був присутній на кубковому поєдинку дортмундців з "Баварією".

"Було важливо подивитися "Боруссію" саме у протистоянні з дуже сильним клубом, яким є сьогодні "Баварія". Було два різних тайми. Якщо до перерви команді з Дортмунда доводилося більше оборонятися і грати на контратаках, то в другому таймі вони вже більше розкрилися і намагалися атакувати, щоб зрівняти рахунок. Важливо було подивитися саме таку гру, двох практично рівних суперників, тому що в інших поєдинках чемпіонату Німеччини "Боруссія" мала незаперечну перевагу, атакувала 70 і навіть більше відсотків часу", - сказав він.

За словами Луческу, у першому матчі в Донецьку на боці "Боруссії" було певне везіння.

"Якщо ми свої гольові шанси створювали після награних моментів і знали, що робити, то вони забили після наших помилок. Коли забивав Левандовскі, два наших футболіста зіштовхнулися, впали і дозволили нападнику просто прийняти м'яч і забити. У другому випадку, навпаки, замість того щоб тримати Левандовскі, двоє опікали Сантану, а забив спокійно Хуммельс. Плюс Вебб помилково зірвав дві наші хороші контратаки, які могли призвести до взяття воріт.

Можу відзначити, що "Боруссія" функціонально і фізично виглядає сильніше від нас, має у своєму складі сильніших футболістів - саме на цьому базується їхня гра. Вони дуже добре діють на другому поверсі, крім того, покладаються на швидкість атакуючих виконавців і вертикальні передачі у штрафний майданчик. Ми ж відштовхуємося від своїх сильних якостей, якими є техніка, швидкість футболістів і, при можливості, хороший контроль м'яча", - підкреслив наставник "гірників".

Нагадаємо, матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Боруссія" - "Шахтар" відбудеться сьогодні у Дортмунді. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на телеканалі 1+1. Перший матч у Донецьку завершився внічию 2:2.

Зараз ви читаєте новину «"Переможець нашої пари зіграє у фіналі Ліги чемпіонів" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути