вівторок, 05 березня 2013 09:58

"Шахтар" привезе з Німеччини перемогу з мінімальним рахунком" - прогноз експертів

"Шахтар" привезе з Німеччини перемогу з мінімальним рахунком" - прогноз експертів
Сьогодні "Шахтар" зіграє з "Боруссією" на її полі ФОТО: shakhtar.com

Своїми прогнозами на сьогоднішній матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і дортмундською "Боруссією" на сторінках видання "Команда" поділилися авторитетні українські фахівці.

Михайло Соколовський, колишній півзахисник "Шахтаря": "0:1. Дуже хочеться вірити, що "Шахтар" пройде далі. Незважаючи на результат першого поєдинку, в Донецьку продовжують сподіватися і вірити, що гірники зіграють в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Так, завдання стоїть непросте: не пропустити на полі дуже потужного суперника. Але якщо зіграти гранично уважно і використати хоча б один момент, перевага буде вже на боці українців. Думаю, це команді Мірчі Луческу цілком під силу, і вона привезе з Німеччини перемогу з мінімальним рахунком. Хоча основна маса вболівальників і фахівців віддають перевагу саме "Боруссії", я б оцінив шанси "Шахтаря" на успіх як 60 на 40".

Олексій Бєлік, колишній нападник "Шахтаря": "1:2. Як показав перший матч цього протистояння в Донецьку, дуель "Боруссії" і "Шахтаря" дуже непередбачувана. Не здивуюся, якщо поєдинок даних команд закінчиться навіть з рахунком 3:3! Адже обидва колективи останнім часом з легкістю як забивають, так і пропускають, демонструючи досить відкритий атакуючий футбол.

І взагалі я б відзначив, що ні "Шахтар", ні "Боруссія" не вміють грати від оборони. Тим більше як же гірникам тепер діяти від захисту? Їм треба відкриватися і йти тільки вперед! У свою чергу, і дортмундці не будуть засиджуватися у себе в тилу. Тому ймовірність побачити велику кількість забитих м'ячів дуже висока".

Анатолій Бузник, заслужений тренер України: "2:2. "Шахтар" чекає не менш складний матч, ніж у Донецьку. Думаю, уболівальники цілком можуть розраховувати побачити чимало забитих м'ячів, адже в обох команд попереду виходить діяти набагато краще, ніж у тилу.

"Боруссія" постарається взяти своє за рахунок колективних дій, якими вона сильна в першу чергу, "Шахтар" же має перевагу завдяки виконавцям, які виділяється індивідуально. Багато в чому успіх гірників буде залежати від гри Мхітаряна, Срни, того ж П'ятова.

Дуже ймовірно, що поєдинок в Німеччині може закінчитися також, як і перша гра. І в такому випадку командам доведеться продовжити боротьбу в додатковий час, а якщо знадобиться - пробивати післяматчеві пенальті".

Додамо, що початок гри о 21:45 за київським часом, пряма трансляція на телеканалі 1+1.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" привезе з Німеччини перемогу з мінімальним рахунком" - прогноз експертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути