вівторок, 21 квітня 2009 09:30

Кличко пообіцяв приготувати Хею піцу

Автор: champion.com.ua
  Кличко та Хей
Кличко та Хей
Український чемпіон WBO та IBF Володимир Кличко пообіцяв гарненько побити британця Девіда Хея, перш ніж нокаутувати того в титульному поєдинку, який пройде на футбольному стадіоні в німецькому Гельзенкірхені 20 червня.

"Девід мав залишатися в першій важкій вазі. У нього за плечима усього два бої в суперважкій категорії, але він вже хоче стати чемпіоном світу. Він веде себе дуже провокаційно. В одному журналі було надруковано його фото з моєю відірваною головою - ця провокація і змусила мене вийти на ринг проти цього хлопця. Згодом я бачив зображення Хея з відрізаною головою мого брата. Що далі? Він відріже голови моєму батьку або матері? Це вже дуже не по-спортивному. Тому я і вибрав його в суперники - Хей буде покараний. Він невдаха і я заткну йому рота. Після 12 раундів його обличчя нагадуватиме піцу, а потім я нокаутую його. Не хочу витрачати свою енергію на брудні розмови", - сказав Кличко.


Володимир Кличко є володарем титулу чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) та WBO (Всесвітня боксерська організація).

Хей в березні 2008 року став абсолютним чемпіоном світу у ваговій категорії до 90,9 кілограма, після чого оголосив про перехід у важку вагу. У найпрестижнішій ваговій категорії англієць дебютував у листопаді 2008 року, нокаутувавши американського боксера Монте Барретта.

gazeta.uasportbox.ru, glavred, ПроБоксинг, timesonline.co.uk

Зараз ви читаєте новину «Кличко пообіцяв приготувати Хею піцу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути