четвер, 16 квітня 2009 15:52

Хей битиметься з Володимиром Кличком, щоб врятувати бокс

Хей битиметься з Володимиром Кличком, щоб врятувати бокс

"Я приймаю цей бій, щоб врятувати бокс, - заявив Девід Хей, коли його переговори про бій з Володимиром Кличком, які тривали декілька місяців, увінчалися успіхом. - Я зроблю це для Джека Демпсі, Роккі Марчіано, Джо Луіса, Мохаммеда Алі, Джо Фрезера, Майка Тайсона, Леннокса Льюіса та інших видатних важкоатлетів минулого".

"Я ганявся за Володимиром навколо столу переговорів протягом останніх трьох місяців, і нарешті ми його дістали там, - цитують Хея британські боксерські видання. - Тепер так само я ганятимуся за Володимиром 20 червня. Він мені вже погрожував рукою під час переговорів. Як мені здається, він ніколи не хотів цього поєдинку, і погодився лише через те, що ми пішли йому назустріч: я дуже сподівався, що цей бій буде проведений на англійському стадіоні, але погодився на проведення поєдинку на німецькій землі лише для того, щоб бути впевненим, що ця зустріч все-таки відбудеться".

Кличко мені вже погрожував рукою під час переговорів

"Володимир хотів відчувати себе комфортно як на рингу, так і за столом переговорів. Але це йому не вдалося. Він з великим небажанням підписував папери", - нарікає на труднощі переговорного процесу свіжоспечений британський важкоатлет, при цьому даючи свою оцінку ментальної міцності свого суперника: "Психологічно Володимир дуже слабкий боксер і панічно боїться ризику - з того часу, як програв напівпрофесійному південноафриканському гольфісту Коррі Сандерсу".

Тим часом найбільша букмекерська контора Лондона Ladbrokes опублікувала прес-реліз із ставками на перемогу в поєдинку Кличко - Хей. На думку букмекерів, у Хея великі шанси стати новим чемпіоном світу у важкій вазі за версіями IBF, WBO і IBO - ставки на його перемогу приймаються з розрахунку 13 до 8. Примітно, що лондонські букмекери поспішають також запропонувати ставки на перемогу їх співвітчизника і над Кличко-старшим до кінця 2010 року з розрахунку 7 до 2. Представник лондонської контори Нік Вайнберг повідомив, що "ми вже чотири рази бачили, як він перемагав і як багато грошей у нас для чемпіона. Наші клієнти упевнені, що Хей повернеться з Німеччини королем важкого дивізіону".

Інша солідна англійська букмекерська контора Coral приймає ставки на перемогу Хея з розрахунку 7 до 4, і її представник Гері Бертон заявив: "Немає сумніву, що Хей вважав за краще б провести бій на батьківщині, але довго вибирати не доводилося. Сподіватимемося, що наш фаворит грунтовно підготується до поєдинку проти Великого Українця".

Я заткну цей галасливий рот своїм кулаком

Найімовірніше, така упевненість англійських букмекерських контор тримається на численних провокаційних заявах Девіда Хея пресі: "Кличко останнім часом виходив на ринг з такими суперниками, які ще до бою наробили собі в штани. Я на сто відсотків упевнений, що зможу перемогти Кличка і привезти чемпіонський пояс до Лондона. А потім я знову повернуся: цього разу, щоб відібрати пояс у його старшого брата. Мене ніхто з братів Кличків не зупинить. Нового чемпіона світу у важкій вазі звуть Девід Хей!"

Що ж до його опонента, то у відповідь на гучні заяви британця Володимир Кличко в інтерв"ю німецької телекомпанії RTL відповів коротко: "Я заткну цей галасливий рот своїм кулаком!"

За матеріалами sport.com.ua, газета "СЭ в Украине"

Зараз ви читаєте новину «Хей битиметься з Володимиром Кличком, щоб врятувати бокс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути