пʼятниця, 17 жовтня 2008 10:28

Кличко мріє провести бій проти Люіса або Валуєва у Києві

Кличко розповів, що хоче провести бій проти Леннокса Люіса або Ніколая Валуєва. Ще одна нереалізована мрія - провести бій у Києві

Чемпіон WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко розповів, що не проти провести поєдинок з колишнім володарем титулу абсолютного чемпіона світу британця Леннокса Люіса або тимчасового чемпіона WBA Ніколая Валуєва. А місце зустрічі має мути Києв.

"Розіграємо на пальцях, кому дістанеться Валуєв, - пожартував чемпіон і додав, що все ще сподівається на бій з Люісом. - Мені дійсно цікавий цей бій. Мені здається, він буде цікавий багатьом прихильникам боксу, адже питання "хто отримав перемогу" лишилося без відповіді. Наскільки мені відомо, Дон Кінг готовий запропонувати Люісу 45 млн доларів за один цей бій".

Також Віталій зазначив, що Дон Кінг, який нещодавно повідомляв про свою готовність заплатити 100 мільйонів доларів за поєдинок Кличка-старшего проти Кличка-молодшего, особисто йому нічого такого не казав. "Нічого, - сказав Віталій з іронією. - Дон Кінг - дуже багата людина. Хай спочатку зробить свою пропозицію офіційно, а потім ми її розглядатимемо".

Зі слів Кличка, бій з кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом для нього нецікавий: "Мені такий бій нецікавий. Втім, у мене є ще одна мрія. Я не раз казав, що мрію провести бій у Києві. Оскільки у нас немає спортивної арени, яка відповідає певним стандартам, можливим варіантом є проведення бою на відкритій арені - наприклад на стадіоні "Динамо". Влітку проведення такого поєдинку цілком можливе, і ми до цього будемо йти".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Кличко мріє провести бій проти Люіса або Валуєва у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути