четвер, 08 січня 2009 15:24

Клебер тренуватиметься в "Динамо"

Поки "Палмейрас" зі своїми італійськими інвесторами залагоджує питання трансферу Клебера, бразильський форвард вже узяв квитки до Києва. В п"ятницю він вилітає до України, щоб наступного дня, 10 січня, разом з рештою гравців "Динамо" вперше після відпустки зібратися на тренувальній базі.

За словами агента гравця Фабіо Фаріа, переговори все ще продовжуються і поки немає підписаного договору, футболіст зобов"язаний бути в розташуванні українського клубу.

- Поки остаточно не будуть вирішені всі питання він повернувся до України, тому що він професіонал і знає свої обов"язки. "Динамо" відкрите для переговорів, але це не стосується суми компенсації, - цитує Фаріа портал Futnet.

"Динамо" хоче за трансфер Клебера 8 мільйонів доларів. "Палмейрас" пропонував половину суми за 50% федеральних прав на футболіста, проте керівництво киян на такі умови не погодилося.

На початку тижня керівники "Палмейраса" повідомили, що група інвесторів з Італії, пов"язаних з клубом готові дати необхідну суму на наступних умовах: до кінця 2009 року нападаючий виступатиме за "Вердао" на правах оренди, а наступного року перейде в італійський клуб.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Клебер тренуватиметься в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути