четвер, 27 листопада 2008 09:41

Клебером зацікавився "Евертон"

Клебером зацікавився "Евертон"

Неабияка боротьба розгортається на футбольному світі за київського динамівця Клебера, термін оренди якого в "Палмейрасі" закінчується 31 грудня цього року.

Окрім того, що сам "Палмейрас" шукає кошти для придбання форварда, конкуренцію йому вирішив скласти "Корінтіанс". Про це заявив президент клубу Андрес Санчес. Хороші відносини, що склалися між керівництвом "Динамо" та "Корінтіанса" і дозволили клубу свого часу узяти в оренду Рінкона, дають йому підставу розраховувати на підписання контракту з Клебером.

Проте, президент "Корінтіанс" повідомив, що головною перешкодою до укладення контракту є положення договору про оренду Клебера в "Палмейрас", згідно якого у "Палмейрас" є пріоритетне право на придбання гравця.

В той же час повідомляється, що на матчі Палмейрас- Іпатінга був присутній спостерігач з "Евертона", який, судячи з усього, залишився задоволений побаченим, оскільки Клебер не тільки показав хорошу гру в атаці, але й забив гол.

Клебер оформляє італійський паспорт, що спростить йому переїзд до Європи.

Динамоманія

Зараз ви читаєте новину «Клебером зацікавився "Евертон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути