понеділок, 22 лютого 2010 13:07

Київський "Арсенал" цікавиться Шацьких

Київський "Арсенал" цікавиться Шацьких

Тренерський штаб київського "Арсенала" на чолі з В"ячеславом Грозним найближчими днями визначиться, хто зможе замінити Андрія Воробея в лінії нападу команди. Судячи із висновків лікарів, травма в Андрія виявилася набагато серйознішою, ніж передбачалося. Зараз гравець "Арсенала" знаходиться на консультації в Мюнхені.

Не виключено, що травма не дозволить йому з"явитися на полі до кінця нинішнього сезону. Аналогічна ситуація й у білоруського легіонера - захисника Олександра Данилова. Він теж консультується в Мюнхені з приводу травми.

Раніше повідомлялося, що тренери придивлялися до Еммануеля Окодуви, однак, як виявилося, його фізичні кондиції та наявність старих травм теж не дозволяють розраховувати на цього нападника.

Як стало відомо днями, очікується, що на перегляд до столичного "Арсенала" приїде іменитий "динамівець" Максим Шацьких (215 матчів у "Динамо", 97 забитих м"ячів у чемпіонатах України; за збірну Узбекистану зіграв 46 матчів, забив 30 голів).

Зараз 31-річний нападник грає за казахстанську команду "Локомотив" (Астана) - провів 15 матчів, забив 9 м"ячів. Вже в найближчі дні він з"явиться в Києві і почне тренування разом з основним складом "Арсенала", який повертається до столиці України з Туреччини 25 лютого.

ФК "Арсенал" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Київський "Арсенал" цікавиться Шацьких». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути