середа, 13 лютого 2008 09:16

Керівники європейського баскетболу поговорили про найближче майбутнє

Президент ФИБА-Европа Георгиос Вассилакопулос і його секретар Нар Занолін зустрілися в своїй новій штаб-квартирі в Мюнхені з керівниками УЛЕБ - Едуардом Портела (президент УЛЕБ) і Жорді Бертомеу (генеральний директор Євроліги). На зустрічі обговорювалося майбутні європейського баскетболу.

Обидві сторони підтвердили, що існуючі угоди між організаціями залишаються в силі, проте були внесені деякі зміни. В ході наради, були досягнуті домовленості з питання структуризації європейського клубного баскетболу з метою тіснішої інтеграції турнірів під егідою двох організацій. Так само були розглянуті аспекти конкурентоспроможності клубних турнірів і узгоджений календар майбутніх змагань.

Обидві сторони обговорили і прийшли до консенсусу відносною поступового і довготривалого збільшення європейських гравців, як на національному, так і на міжнародному клубному рівні. Керівники обох організацій домовилися зустрітися в найближчих час і продовжити конструктивний діалог.

"Чемпіонат.ру" 
Зараз ви читаєте новину «Керівники європейського баскетболу поговорили про найближче майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути