Ексклюзиви
середа, 01 серпня 2007 16:10

Кастільо житиме в особняку Маріки

Агент Аркадій Запорожану прокоментував обставини переходу свого клієнта Нері Кастільо в донецький "Шахтар".

- Перед підписанням контракту Кастільо відвідав базу "Шахтаря". Його захопило озеро на базі клубу. Рибалка - пристрасть Нері. Він має намір після кожного матчу рибалити там з дружиною. Що стосується апартаментів, то Кастільо, швидше за все, поселиться в будинку, де мешкав Маріка, що перейшов до "Штутгарта". Це двоповерховий особняк. Нері запитав, чи буде де там погуляти його собаці. Я запевнив: там на газоні можна навіть в міні-футбол грати. Кастільо затримався з приїздом до України через вагітності нареченої Маріанни. Вона на сьомому місяці вагітності. Кастільо зараз, до речі, повернувся до Греції, щоб зіграти весілля і переписати паспорт дружини на своє прізвище. В неділю він знову прибуде в табір гірників, можливо, вже з дружиною. До речі, переїзд до України вона сприйняла дуже позитивно. Лише виразила надію, що такий топ-клуб, як "Шахтар", знайде кращу клініку, де вона б змогла народити дитину, - цитує слова Запорожану газета "Сегодня" .

Кастільо став найдорожчим придбанням в історії українського футболу. "Шахтар" заплатив за нього "Олімпіакосу" 20 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «Кастільо житиме в особняку Маріки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути