неділя, 14 березня 2021 19:46

Каштру прокоментував перемогу над "Десною"

Каштру прокоментував перемогу над "Десною"
Каштру здобув важливу психологічну перемогу Фото: "Шахтар"

Донецький "Шахтар" не мав проблем у матчі з "Десною" і здобув впевнену перемогу - 4:0.

Наставник "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував перемогу своєї команди і зазначив, що його гравцям вдалося виграти центр поля.

"Це була гра проти складної команди з хорошим опором і глибокою обороною. Ми прекрасно знали, що наші втрати м'яча призвели би до контратак суперників, тому нам потрібно було діяти уважно в центрі поля.

У першому таймі до забитого м'яча ми добре себе показали, але в кінці тайму віддали м'яч супернику. Варто визнати, що у нас в зв'язку з цим з'явилися деякі проблеми. Але ми енергійно утримували м'яч, що в підсумку дозволило провести в цілому непоганий перший тайм", - сказав Каштру.

З тими ж завданнями ми вийшли і на другий тайм, створюючи все більше моментів. Нам слід було бути енергійними і варіативними, з хорошою мобільністю. У підсумку ми зуміли забити всі свої м'ячі, футболісти виконали установку і з повною відповідальністю підійшли до матчу. Я щасливий грою своїх футболістів і дякую всім хто нас любить".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дивиться збоку і доповідає нагору" - журналіст розповів про роль Срни в "Шахтарі"

Перемога над "Десною" залишає "Шахтар" в чемпіонській гонці. У наступному турі УПЛ на "гірників" очікує гра з "Львовом" на виїзді, але перед цим донеччани зіграють матч-відповідь Ліги Європи проти "Роми".

Зараз ви читаєте новину «Каштру прокоментував перемогу над "Десною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути