Ексклюзиви
неділя, 14 квітня 2013 10:53

"Карпати" створили нам чимало незручностей"- Блохін

"Карпати" створили нам чимало незручностей"- Блохін
Блохін: "Карпати" показують хороший футбол". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін після гри з "Карпатами" заявив, що львівська команда створила його підопічним чимало незручностей, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Я думаю, гра вдалася з боку обох команд. Нам було важко після поразки від "Шахтаря", оскільки команда грала добре, але так склалося, що зазнали поразки. Звичайно, настрій був не дуже гарний, хлопців треба було виводити з цього стану", - сказав Олег Блохін, якого цитує прес-служба клубу.

"Ми знали про дух "Карпат", розуміли, що при своїх глядачах вони борються і б'ються до кінця. Спочатку ми чомусь не могли розібратися в обороні, дуже погано увійшли в гру. А "Карпати"- граюча команда, тому і створила нам чимало незручностей. Були моменти в матчі, які могли призвести як до нашої перемоги, так і поразки", - додав він.

"Зрозуміло, що всі матчі "Динамо" не може вигравати з великим рахунком. Зараз всі команди підтягнулися, в тому числі, і "Карпати", які перебувають у нижній частині турнірної таблиці. Вони показують хороший футбол", - підкреслив наставник столичного клубу.

Разом з тим, в ефірі телеканалу 2+2 він зазначив, що "гра була в цілому гострою з обох сторін і могла обернутися в будь-яку сторону".

Нагадаємо, в матчі 24-го туру чемпіонату України київське "Динамо" обіграло у Львові місцеві "Карпати" з рахунком 1:0.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" створили нам чимало незручностей"- Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути