Ексклюзиви
пʼятниця, 12 квітня 2013 15:52

Гравців "Карпат" і "Динамо" виведуть на поле незрячі діти

Гравців "Карпат" і "Динамо" виведуть на поле незрячі діти
"Карпати" і "Динамо" зійдуться на "Україні". Фото: sport-xl.net

ФК "Карпати" бере участь у Тижні дій "Футбол для всіх, доступ для всіх", який відбудеться в Україні та Польщі в період з 13 по 21 квітня 2013 року в рамках проекту надбання УЄФА ЄВРО-2012.

Так, перед початком матчу "Карпати" – "Динамо" (13 квітня, стадіон "Україна") гравців обох команд та суддів виведуть на поле незрячі та слабозорі діти. Учасники акції будуть вдягнені у спеціальні футболки. Перед початком матчу буде проведено фотосесію на фоні спеціального банеру. Після цього діти зможуть підтримати команди на трибунах стадіону, де для них буде проведено аудіокоментар матчу.

Ця технічна інновація користувалась популярністю на стадіонах України та Польщі під час матчів Євро-2012. Спеціальне обладнання для проведення радіокоментаря було передано львівському клубу організацією "Центр доступу до футболу в Європі" (CAFE).

Центр доступу до футболу в Європі був офіційною благодійною організацією турніру УЄФА ЄВРО-2012. Також перед чемпіонатом та під час нього CAFE втілював в життя соціальний проект УЄФА Respect Inclusion – Football with No Limits ("Поважай безбар'єрність – Футбол без обмежень"), який отримав своє продовження в проекті надбання УЄФА ЄВРО-2012 в Україні та Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Гравців "Карпат" і "Динамо" виведуть на поле незрячі діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути