пʼятниця, 21 вересня 2012 13:03

Владу вболівальникам - "Карпати" стали народною командою
5

"Карпати" стали першим футбольним клубом України, керувати яким будуть шанувальники
Фото: ФОТО: fckarpaty.lviv.ua

Почесний президент "Карпат" Петро Димінський на спеціальному заході передав повноваження з управління клубом уболівальникам біло-зелених, уклавши відповідний договір з громадською організацією "Завжди вірні".

Таким чином, "Карпати" стали першим футбольним клубом України, керувати яким будуть шанувальники. Сам Димінський виступив з офіційною заявою з цього приводу.

"Основою філософією ФК "Карпати" є те, що саме вболівальники команди є найбільшою цінністю нашого клубу. Це не просто слова. Сьогодні ми зробили історичний крок, фактично передавши їм важелі управління клубом, можливість прийняття як глобальних стратегічних рішень, так і висунення поточних ініціатив.

Відтепер кожен уболівальник "Карпат" зможе реально впливати на прийняття тих чи інших рішень. Стратегічною метою даної реорганізації ФК "Карпати" є чітке розуміння того, що клуб не повинен залежати від приватних коштів засновників, а замість цього з часом отримати самостійну фінансову стабільність", - цитує Димінського прес-служба львівського колективу.

Передбачається, що кожен уболівальник зможе прийти в офіс "Карпат" і поділитися своїми ідеями про те, як зробити клуб краще. Всі ініціативи будуть розглянуті на загальних зборах клубу, обговорені, і в разі отримання більшості голосів, будуть втілені у життя.

Відповідальність за виконання даних рішень буде покладено на генерального директора "Карпат" Ігоря Дедишина.

Зараз ви читаєте новину «Владу вболівальникам - "Карпати" стали народною командою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути