четвер, 04 квітня 2013 19:10

"Карпати" через уболівальників "влетіли" на 200 тисяч грн

"Карпати" через уболівальників "влетіли" на 200 тисяч грн
Фани "Карпат" влаштували безлади в матчі з "Шахтарем". Фото: ultras.org.ua

4 квітня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу прийняв ряд рішень, що стосуються клубів Прем'єр-ліги.

Харківський "Металіст" повинен виплатити штраф у розмірі 100 тисяч гривень за неправомірні дії вболівальників на стадіоні "Металург" під час матчу 22-го туру чемпіонату України з криворізьким "Кривбасом" 31 березня 2013.

За бійку вболівальників "Таврії" на стадіоні "Локомотив" у матчі 22-го туру чемпіонату України з київським "Арсеналом" 30 березня 2013 сімферопольський клуб оштрафований на 10 тисяч гривень.

Максимально можливий штраф в 200 тисяч гривень - така ціна неправомірних дій вболівальників "Карпат" під час матчу 22-го туру чемпіонату України з донецьким "Шахтарем", який відбувся 30 березня 2013 на стадіоні Україна. У разі повторення подібних інцидентів КДК ФФУ розгляне питання про проведення чергового домашнього матчу львівської команди без глядачів.

За неправомірні дії вболівальників "Чорноморця" під час матчу 22-го туру чемпіонату України з київським "Динамо" 31 березня 2013 одеський клуб має заплатити 50 тисяч гривень штрафу.

Штраф київського "Динамо" за неправомірні дії вболівальників до і під час матчу з "Чорноморцем" склав 75 тисяч гривень.

Двоматчеву дискваліфікацію отримав захисник луцької "Волині" Ванче Шиков за небезпечний напад на суперника з ризиком нанесення травми у матчі 22-го туру чемпіонату України з дніпропетровським "Дніпром" 31 березня 2013.

Також трьома матчами дискваліфікації були покарані форвард "Говерли" Володимир Лисенко та захисник "Динамо" Євген Хачеріді

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" через уболівальників "влетіли" на 200 тисяч грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути