неділя, 07 квітня 2013 11:44

"Без Гармаша "Динамо" втратить і в обороні, й в атаці" - Федорчук

"Без Гармаша "Динамо" втратить і в обороні, й в атаці" - Федорчук
Гармаш може не зіграти з "Шахтарем"? Фото: fcdynamo.kiev.ua

Колишній тренер "Таврії" Олег Федорчук вважає, що в разі відсутності травмованого Дениса Гармаша в сьогоднішній грі проти "Шахтаря" київське "Динамо" навряд чи компенсує втрату провідного півзахисника.

"Я дозволю собі засумніватися, що сьогодні Гармаш не вийде на поле. Думаю, це спроба киян увести в оману суперника. В матчі з "Чорноморцем" Денис заробив 430 балів за формулою, яка визначає коефіцієнт корисної дії кожного гравця. Причому в найкращого гравця "Чорноморця" цей коефіцієнт ледве перевалив за 220 балів. Про що це говорить? Денис у матчі в Одесі виграв усю боротьбу. Віддав велику кількість точних гострих і загострюючих передач. Якщо Гармаша таки не буде на полі, то "Динамо" втратить і в грі в обороні, й в нападі", - каже він.

"На моїй пам'яті лише одного разу гравець команди Прем'єр-ліги заробив таку високу кількість балів. Це Фернандіньо у минулорічній грі проти "Карпат". Можна говорити про те, що Денис виріс із молодіжного віку й стає зрілим гравцем, лідером свого клубу й збірної", - додав Олег Вікторович.

Перед сьогоднішнім матчем обидві команди зазнали кадрових втрат. "Шахтар" гратиме без дискваліфікованого Алекса Тейшейри, а тренери "Динамо" з тієї ж причини не можуть розраховувати на Євгена Хачеріді. Гра відбудеться на київському спорткомплексі "Олімпійський". Початок о 19-30. Трансляція на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «"Без Гармаша "Динамо" втратить і в обороні, й в атаці" - Федорчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути