субота, 19 листопада 2011 21:15

"Карпати" не дозволили "Чорноморцю" відкрити новий стадіон перемогою

"Карпати" не дозволили "Чорноморцю" відкрити новий стадіон перемогою

Матч-відкриття одеського стадіону "Чорноморець", в якому місцеві "моряки" зіграли внічию 2:2 з львівськими "Карпатами", вийшов бойовим та іскрометним.

У цій грі було все - інтрига, єдиноборства, обопільна зарядженість суперників, старання і багато голів. Що ще потрібно для першої гри на новому стадіоні? Звичайно, перемоги господарів поля, але якщо вони і заслужили перемогу в цьому поєдинку, то їх суперник так само не заслужив поразки.

Отримавши "гол в роздягальню" від Балашова у першому таймі, гості повністю переграли господарів на початку другого, цілком закономірно відновивши рівновагу, м'яч на рахунку Батісти. Тут своє слово сказали "моряки", які кинулися виривати перемогу і майже досягли свого, забивши, здавалося, вирішальний м'яч за дев'ять хвилин до кінця основного часу зусиллями Джиммі. Але львівянам не до футбольних одеських свят, їм теж потрібні очки. І одне сьогодні вони цілком заслужили: другий гол "Карпат" записав на свій рахунок Федецький, встановивши тим самим остаточний рахунок у матчі.

2011-12. Чемпіонат України. 2-й коло. 17-й тур.

"Чорноморець" - "Карпати" 2:2 (1:0)

Голи: Балашов, 45 (пенальті) (1:0); Батіста, 66 (1:1); Джиммі, 81 (2:1); Федецький, 84 (2:2)

"Чорноморець": Безотосний; Шиманек; Фонтанелла; Леонардо (Зубейко, 69); Донець; Вангелі; Ковальчук С. (Ковальчук К., 77); Політило; Сетте; Балашов; Цигирлаш (Джиммі, 43)

"Карпати": Тлумак; Гірський; Мілошевич; Федецький; Балажіц; Борха Гомес; Худоб'як; Ткачук А.; Мартинюк (Кополовець, 84); Лукас; Костевич (Батіста, 42)

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" не дозволили "Чорноморцю" відкрити новий стадіон перемогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути