вівторок, 01 листопада 2011 09:01

"Чорноморець" обіграв "Оболонь" і відправив у відставку Сергія Ковальця

"Чорноморець" обіграв "Оболонь" і відправив у відставку Сергія Ковальця

У матчі 15-го туру чемпіонат України київська "Оболонь" приймала на своєму полі "Чорноморець". Цей матч був останньою спробою киян виграти в першому колі.

Матч вийшов дуже нудним. У першому таймі команди на двох створили два небезпечних моменти - спочатку Баранець з лінії воротарського влучив у руки Безотосному, а потім Цигирлаш вийшов один на один з воротарем, але влучив у руки Березовському.

Надія на пожвавлення гри була, але на самому початку другого тайму її вбив Діденко, який пробив з кута штрафний в дальню дев'ятку - 0:1. Після цього "Чорноморець" абсолютно не хотів атакувати, а "Оболонь" не могла.

"Оболонь" закінчує перше коло без єдиної перемоги, а "Чорноморець" набирає 12 очок в останніх п'яти матчах.

Матч з "Чорноморцем" виявився останнім для Сергія Ковальця в якості наставника "Оболоні". Про це зрізу після матчі заявив президент киян Олександр Слободян в прямому ефірі каналу "Футбол".

"У нас була домовленість, що в разі втрати очок у матчі з" Чорноморцем ", головний тренер подає у відставку. Ми довго чекали, що команда заграє, але, на жаль... Хотів би і відзначити, що в перших десяти турах в восьми матчах ми втратили очки через суддівські рішення. Я подякував Сергію Ковальцю. Поки з командою працюватимуть тренери дубля Василь Рац і Сергій Конюшенко", - сказав Слободян.

Завершував програму 15-го туру поєдинок у Донецьку між місцевим "Металургом" і маріупольським "Іллічівцем", який завершився нульовою нічиєю.

Чемпіонат України, 15-й тур

"Оболонь" - "Чорноморець" 0:1 (0:0)

Голи: Діденко, 47 (0:1)

"Металург" (Донецьк) - "Іллічівець" (Маріуполь) - 0:0

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" обіграв "Оболонь" і відправив у відставку Сергія Ковальця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути