пʼятниця, 18 листопада 2011 09:51

Янукович на очах у Бєланова "погрався" ексклюзивним м'ячем
15

Фото: Фото: chernomorets.odessa.ua

Президент України Віктор Янукович високо оцінив роботи з будівництва стадіону "Чорноморець", відкриття якого заплановано на суботу, 19 листопада.

Про це він заявив 17 листопада після огляду спортивної арени, повідомляє прес-служба Президента.

Президент оглянув спортивну арену, побував у роздягальні, де ознайомився з роботою інтерактивного макета футбольного поля, поспілкувався з ветеранами "моряків".

У своєму зверненні до представників ЗМІ глава держави сказав: "Одеса - це одне з тих міст, завдяки яким Україна впізнають на карті світу. Тепер тут побудований чудовий стадіон. Цим президент "Чорноморця" Леонід Михайлович Клімов довів, що він футбол любить більше, ніж гроші. Я бажаю йому і всім, хто причетний до футболу в Одесі, створити тут таку команду, яка б радувала і жителів міста, і вболівальників всієї України. А за "Чорноморець", я впевнений, будуть вболівати і за межами нашої країни, тому що багато одеситів роз'їхалися по всьому світу..."

"Я вдячний будівельникам, які працювали тут, Леоніду Клімову з його командою, міській та обласній владі за те, що вони спільними зусиллями звели цю прекрасну арену, яка послужить наступним поколінням одеситів", - додав Глава держави.

Спортсмени подарували Главі держави футбольний м'яч з підписами видатних гравців клубу: Ігоря Бєланова, Валерія Поркуяна, Георгія Городенка, Віктора Зубкова, Віктора Гришка, Петра Чілібі, Василя Іщака, Олександра Спіцина і Леоніда Гайдаржи.

Зараз ви читаєте новину «Янукович на очах у Бєланова "погрався" ексклюзивним м'ячем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути