субота, 26 червня 2010 14:53

Карлос Корреа продовжить кар"єру у команді Зіко

Карлос Корреа продовжить кар"єру у команді Зіко

Після кількох тижнів переговорів офіційний сайт "Фламенго" повідомив про підписання контракту з Карлосом Корреа, який належить київському "Динамо".

Бразильці направили офіційну пропозицію керівництву "Динамо", на яку отримали позитивну відповідь. Договір про оренду підписаний до травня 2011 року. Вартість оренди складає 200 тисяч доларів.

Бразильська "Нотісіас" відзначає, що великі зусилля для переходу Карлоса в бразильський клуб доклали виконавчий директор Зіко і тренер Рожеріу Лоуренсо, які вірять у гравця.

"Корреа володіє великим досвідом. Це класний футболіст, який підсилить нашу команду. Він дуже хороший у боротьбі за м'яч і відмінно виконує стандарти. Його підписання дуже важливо для успішного продовження сезону нашим клубом. Мені довелося грати проти Корреа, коли я тренував ЦСКА.

Цей гравець допоможе нам і в захисті і в атаці, він володіє високою культурою пасу, і вмінням вражати ворота суперника. Упевнений, що він швидко стане улюбленцем торсиди", - сказав Зіко.

Корреа зможе почати виступи за "Фламенго" в липні, оскільки до кінця червня діє його контракт з "Атлетико". Таким чином, Карлос може вперше вийти на поле в майці "Фламенго" 14 липня проти "Ботафого". Але це тільки в тому випадку, якщо "Фламенго" зможе прискорити всі бюрократичні формальності, пов'язані з оформленням та передачею різних документів.

На це і спрямовані в даний час основні зусилля керівництва бразильського клубу. В іншому випадку Корреа зіграє свій перший матч тільки в серпні.

За матеріалами Динамомания

Зараз ви читаєте новину «Карлос Корреа продовжить кар"єру у команді Зіко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути