пʼятниця, 02 серпня 2013 16:48

Капітан "Лаціо" дискваліфікований за договірні матчі

Капітан "Лаціо" дискваліфікований за договірні матчі
Стефано Маурі покарали за недонесення інформації про нечесну гру ФОТО: calcionews.net

Колишній футболіст збірної Італії, капітан римського "Лаціо" Стефано Маурі дискваліфікований на півроку у справі про договірні матчі. Маурі покараний за недонесення інформації про нечесну гру. Таке рішення прийняла дисциплінарна комісія Федерації футболу Італії. Про це пише італійське видання La Stampa.

"Лаціо" доведеться заплатити 40 тисяч євро, при цьому зняттям очок у чемпіонаті Італії клуб покараний не буде. Раніше повідомлялося, що з "Лаціо" можуть зняти шість очок.

Крім Маурі, покараний футболіст "Парми" Стефано Ферраріо. Він дискваліфікований на півроку.

Карло Джервазоні, який раніше вже був дискваліфікований на сім років, усунений від футболу ще на два місяці. Маріо Кассано, який раніше отримав п'ять років дискваліфікації, дискваліфікований на чотири місяці. В Алессандро Дзамперіні до п'яти років дискваліфікації додадуться ще два роки. Решта фігурантів справи виправдані.

Предметом розгляду стали матчі "Лаціо" з "Дженоа" і "Лечче" у травні 2011 року. Обидві ці зустрічі закінчилися перемогою "Лаціо" з рахунком 4:2 та ймовірно носили договірний характер. Маурі підозрювали в причетності до організації цих матчів.

33-річний Маурі грає за "Лаціо" з 2006 року. З римським клубом він двічі виграв Кубок Італії. У складі збірної країни Маурі провів 11 матчів.

Зараз ви читаєте новину «Капітан "Лаціо" дискваліфікований за договірні матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути