четвер, 04 лютого 2010 17:52

Капелло прочитав студентам лекцію

Капелло прочитав студентам лекцію

Головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло прочитав лекцію в університеті Парми. Темою лекції став менеджмент у спорті взагалі і у футболі зокрема, а також специфіка спортивного менеджменту в Іспанії, Англії та Італії, повідомляє La Repubblica.

Після лекції Капелло повернувся на Туманний Альбіон, де в п"ятницю його чекає зустріч з капітаном національної команди Джоном Террі, передає Sky Sports.

Нагадаємо, що Террі зіткнувся з вимогами віддати капітанську пов"язку збірної після повідомлення про те, що захисник крутив роман з подругою свого колишнього одноклубника Вейна Бриджа.

Капелло прибув в аеропорт "Хітроу". Італійський фахівець відмовився відповідати на будь-які питання репортерів, швидко пройшов до машини, що чекала його, і залишив аеропорт.

Сам Террі збирається сказати Капелло, що готовий відмовитися від капітанства, якщо такий крок допоможе тренерові вирішити поточні проблеми збірної.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Капелло прочитав студентам лекцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути