четвер, 17 травня 2007 18:36

Каннаваро не збирається повертатися до Італії

 

Володар "Золотого М"яча" та захисник мадридського "Реалу" Фабіо Каннаваро спростував чутки про своє повернення до Італії майбутнім літом.

- Вважаю, залишуся в Іспанії ще на два-три роки, - відмітив 33-річний футболіст.

Капітан збірної Італії Каннаваро після перемоги на чемпіонаті миру змінив "Ювентус" на "Реал", в якому справи у нього поки йдуть не найкращим чином. Проте гравець не збирається поспіхом залишати мадридський клуб. При цьому він відзначає, що в його планах - повернутися на батьківщину і завершити кар"єру в рідному Наполі, інформує Сhannel4.

- Є маса прикладів, слідуючи яким я можу грати ще досить довго. Звичайно, у мене було декілька інше уявлення про мадридський "Реал". Але до всього потрібно звикнути. Адже тут мене чекали нові партнери і тренер. І це слід враховувати, - сказав Каннаваро в інтерв"ю журналу УЄФА Champions.

Після того, як "Реал" набрав відмінну форму і став лідером іспанського чемпіонату, все менше гравців, включаючи тренера, хочуть виїхати з Мадрида. Припинилися чутки про Робіньйо, Рауля, Ельгеру й про того ж Каннаваро.

Зараз ви читаєте новину «Каннаваро не збирається повертатися до Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути