понеділок, 29 січня 2007 17:19

Каннаваро перейде в "Челсі"

Капітан збірної Італії Фабіо Каннаваро, 33 роки, влітку перейде з іспанського "Реала" до англійського "Челсі". Керівництво британського клубу отримало згоду як самого гравця, так і його нинішнього клубу. Роман Абрамович готовий платити найкращому футболістові світу минулого року 3,4 млн фунтів на рік.

Прихід Каннаваро до "Челсі" означатиме майбутню відставку нинішнього тренера команди Жозе Моурінью. Абрамович хотів залучити італійця до своєї команди ще минулого літа, але проти цього трансферу виступив наставник "Челсі", який не брав участі в останніх переговорах із Каннаваро.

Відставка Моурінью, на місце якого "сватають" наставника італійського "Інтера" Роберто Манчині, загрожує "Челсі" втратою найкращого центрального оборонця Джона Террі.

— Якщо Террі справді піде, прихід Каннаваро буде аргументованим, — каже "ГПУ" колишній захисник київського "Динамо" та збірної СРСР Стефан Решко, 59 років. — При Террі та португальцеві Карвалью в італійця мало шансів грати в "основі". Особливо зважаючи на ту бліду гру, яку нині показує володар "Золотого м"яча". А бути на підміні гравець такого рівня не захоче.

До "Реала" Каннаваро перейшов улітку на запрошення Фабіо Капелло, який відродив захисника в "Ювентусі". Зараз позиції Капелло хиткі: у суботу мадридці зазнали шостої поразки в чемпіонаті Іспанії. Тому відставка Капелло не виключається. Разом із ним піде і Каннаваро, якому 13 вересня виповниться 34.

— Ну, "Челсі" ж його не на 5 років підписуватиме, — міркує Решко. — А на рік-другий італійця вистачить. Тим більше, з фізичною силою, необхідною для виступів у Англії, в Каннаваро все гаразд.

Зараз ви читаєте новину «Каннаваро перейде в "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути