середа, 21 лютого 2007 14:49

Каннаваро повернеться з "Реала" до "Ювентуса"

   Фабіо Каннаваро (зліва) на церемонії вручення "Золотого м'яча"
Фабіо Каннаваро (зліва) на церемонії вручення "Золотого м'яча"

Італійський "Ювентус" близький до того, щоб домовитися з іспанським "Реалом" про повернення захисника Фабіо Каннаваро, 33 роки, визнаного за підсумками 2006 року кращим футболістом Європи і світу, повідомляє Лєнта.ру. Капітан збірної Італії перейшов в мадридський клуб минулим літом, але досі не показує своєї кращої гри.

Керівництво "Ювентуса" вже досягло угоди з агентом Каннаваро Енріко Феделе про умови особистого контракту футболіста. При цьому "Реал" не має наміру перешкоджати переходу захисника, який після закінчення сезону-2006/07 за умовами контракту міг би належати іспанцям протягом ще трьох років. За цей час італієць повинен був би отримати 15 млн. фунтів (більше 29 млн. доларів).

Перехід Каннаваро в "Реал" був пов"язаний головним чином з тим, що "Ювентус" за підсумками скандалу про корупцію в італійському футболі був переведений в Серію В (друга ліга). В даний час туринський клуб займає в турнірній таблиці перше місце і майже напевно почне наступний сезон в Серії А.


Зараз ви читаєте новину «Каннаваро повернеться з "Реала" до "Ювентуса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути