Ексклюзиви
середа, 20 квітня 2011 13:45

Калитвинцева запросили на виконком ФФУ

Калитвинцева запросили на виконком ФФУ

У четвер, 21 квітня, як і обіцяв президент федерації футболу України Григорій Суркіс, відбудеться виконком ФФУ, на якому повинен бути призначений головний тренер національної збірної країни.

Як повідомляє "Чемпионат.ру", на вечір вівторка інших питань, крім призначення наставника збірної, в порядку денному не значилося. Запрошення на цей захід вже отримав виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Юрій Калитвинцев.

"Так, мене офіційно запросили на виконком, правда, за яким точно питанням, не уточнили, - сказав тренер. - Готуюся до четверга. Чи будуть там інші тренери-кандидати? Мені це не відомо. Можу тільки сказати, що я буду на виконкомі разом з Семеном Альтманом".

Нагадаємо, що 30 березня на останньому засіданні виконкому ФФУ Григорій Суркіс повідомив, що розглядаються кілька кандидатур на пост головного тренера збірної. У їх числі Юрій Калитвинцев, Олег Блохін і Павло Яковенко.

У свій час на посаду наставника збірної України також "сватали" італійського фахівця Марчелло Ліппі. Однак, раніше в пресі Ліппі "подякував Україні за пропозицію", а Блохін у понеділок заявив, що його на виконком поки не запрошували.

Зараз ви читаєте новину «Калитвинцева запросили на виконком ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути