вівторок, 19 квітня 2011 10:10

Хуанде Рамос готовий поєднувати "Дніпро" і збірну України

Хуанде Рамос готовий поєднувати "Дніпро" і збірну України

Іспанський тренер Хуанде Рамос, який очолив у жовтні 2010 року дніпропетровський "Дніпро", оголосив про готовність попрацювати з національною збірною України, йдеться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"Я був би дуже радий взяти на себе відповідальність підготувати збірну Україну до домашнього Євро. Я встиг познайомитися з країною і футболістами, тому проблеми в суміщення посад тренера клубу і збірної я не бачу.

Звичайно, спочатку потрібно запитати керівництво "Дніпра", але якщо воно буде не проти, то я міг би працювати з обома командами, і не бачу в цьому проблеми", - сказав Рамос в інтерв'ю програмі "Профутбол".

Нагадаємо, 30 березня виконком ФФУ не зміг призначити головного тренера збірної України. Президент федерації Григорій Суркіс пообіцяв, що це буде зроблено 21 квітня, а на посаду претендують три кандидати: Олег Блохін, Юрій Калитвинцев і Павло Яковенко.

Зараз ви читаєте новину «Хуанде Рамос готовий поєднувати "Дніпро" і збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути