понеділок, 31 березня 2008 10:02

Підсумком відбору австралійських плавців на Олімпіаду стала бійка

Австралійський плавець Нік Д"Арсі затриманий поліцією Сіднея у звинуваченні у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень триразовому чемпіонові Ігор доброї волі-1998 Симонові Коулі. Інцидент стався в одному з нічних клубів, де спортсмени відзначали закінчення національного відбірного турніру до Олімпіади у Пекіні. Батько Коулі заявив Sydney Daily Telegraph, що його син зараз перебуває у госпіталі St Vincent і йому незабаром зроблять операцію по імплантації в обличчя металевих пластин, оскільки після бійки у Симона діагностували перелом щелепи і носа, пошкодження очної ямки і піднебіння, аткож втрату декількох зубів.

- Лікарі в госпіталі шоковані тим, що стільки травм було нанесено лише одним ударом, - сказав Пітер Коулі.

20-річний Д"Арсі тепер ризикує пропустити Олімпіаду-2008, куди він відібрався на дистанціях 100 і 200 метрів батерфляєм. Він уже знявся з чемпіонату світу на короткій воді, який пройде в Манчестері з 9 по 14 квітня. Слухання у цій справі в суді Сіднея намічені на 21 квітня.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Підсумком відбору австралійських плавців на Олімпіаду стала бійка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути