Ексклюзиви
неділя, 17 жовтня 2021 15:26

Італійська преса в захваті від Коваленка

Італійська преса в захваті від Коваленка
Коваленко прокинувся в другому таймі. Фото: "Спеція"

Італійська преса зачарована різкими змінами у грі Віктора Коваленка зі "Спеції". Спортивні видання ставлять йому найвищі оцінки й називають незамінним гравцем.

"У першому таймі виглядав звичайним Коваленком, але в роздягальні щось перемкнуло. По перерві він грав із натхненням і скрізь встигав. Віддав хороший асист на Стрельця та повів команду до перемоги шаленим пострілом з лінії штрафного – не залишив голкіперу жодних шансів", – описує гру українця Fantacalcio.

"До сьогодні Коваленко залишався загадкою. Після трьох хвилин за "Аталанту" та перших матчів у чорно-білій футболці можна було сказати, що цей футболіст має деякі важливі якості. А тепер він видав 40-метрове соло з вишуканим асистом на Стрельця. Після чого гарматним ударом поклав переможну перлину, якій позаздрить навіть Інсіньє", – інформує Fantamagazine, додаючи високі 8 балів.

"Людина з обкладинки. Спершу вирізав ідеальний асист на Стрельця, пробігши 40 метрів. Цього виявилося мало, він ще забив переможний гол виняткової краси", – слова Tuttomercatoweb. Авдиторія профільного порталу CalcioSpezia голосуванням також визначила Коваленка найкращим гравцем матчу – оцінка 8.2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець працює, а росіянин дується - агент порівняв футболістів "Аталанти"

Віктор Коваленко зіграв за "Спецію" два матчі в чемпіонаті. Вчора він забив перший гол і відзначився першим гольовим пасом.

Зараз ви читаєте новину «Італійська преса в захваті від Коваленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути