Ексклюзиви
неділя, 17 лютого 2008 12:27

Ісінбаєва побила світовий рекорд на турнірі в Донецьку

Ісінбаєва побила світовий рекорд на турнірі в Донецьку

16 лютого в Донецьку пройшов традиційний турнір "Зірки жердини", який організовує Сергій Бубка. Незмінною учасницею змагань є рекордсменка світу у стрибках з жердиною, олімпійська чемпіонка, чемпіонка світу, росіянка Олена Ісінбаєва.

Вчора Олена побила власний світовий рекорд, перестрибнувши планку на висоті 4,95 метрів. Цей результат на два сантиметри вищий, ніж її минулорічне досягнення.

Другою стала Юлія Голубчикова з Росії (4,72 м). Моніка Пирек з Польщі третя (4,67 м). Українка Наталія Кущ посіла сьоме місце, побивши національний рекорд (4,52 метри).

У чоловіків з особистим рекордом 5,81 метр переміг українець Максим Мазурик. Такий самий результат показали росіяни Ігор Павлов та Євген Лук"яненко, проте вони програли за спробами і посіли друге та третє місця відповідно. Денис Юрченко завершив змагання десятим (5,51 м). Бразилець Фабіо да Сліва встановив континентальний рекорд (5,61 м). Проте такий результат не дозволив йому піднятися вище сьомого місця.

"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Ісінбаєва побила світовий рекорд на турнірі в Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути