субота, 06 листопада 2010 17:47

Іноземні ЗМІ про українські клуби в Лізі Європи

Іноземні ЗМІ про українські клуби в Лізі Європи
Позавчора в рамках 4-го туру групового турніру Ліги Європи відбулося три матчі за участю українських команд: "Динамо" обіграло на своєму полі голландський "Алкмаар" - 2:0, "Металіст" розійшовся миром з італійською "Сампдорією" - 0:0, а "Карпати" поступилися в гостях іспанській "Севільї" - 0:4.

Trouw (Голландія): "Схоже, що АЗ вже можна забути про єврокубки після різдвяних свят. Звичайно, шанс на продовження боротьби у нашої команди є, але повірити в те, що "Динамо" програє і БАТЕ, і "Шерифу", досить складно. Та й далеко не факт, що команда Вербеека набере в двох поєдинках, що залишилися максимальну кількість очок. Принаймні, в київському матчі було незрозуміло, за рахунок чого колектив може виграти".

De Telegraaf (Голландія): "Наскільки добре почалося єврокубкова подорож A3, настільки сумно вона закінчилася. Після перемоги у стартовому матчі підопічні Вербеека поступилися тричі з загальним рахунком 2:8. Погодьтеся, забагато для команди, що ставить серйозні завдання в Лізі Європи. Якщо говорити про матч з "Динамо", то на полі була присутня лише одна команда. І голландські вболівальники повинні дякувати київських форвардів, а також свого воротаря за те, що рахунок у підсумку не став непристойно великим".

Diario de Seville (Іспанія): "Севілья" здобула блискучу перемогу і вже може починати святкувати вихід у весняну стадію єврокубків. Боротьби, яку багато хто очікував після матчу у Львові, не вийшло. Склалося враження, що "Карпати" програли цю зустріч ще до її початку. Господарі ж не сильно напружувалися. Воно й зрозуміло: попереду гра з "Валенсією".

Магса (Іспанія): "Господарі перемогли, що називається, на одній нозі. На жаль, "Карпати" і близько не були схожі на ту команду, якою захоплювалася футбольна Європа під час кваліфікації. Можна сказати, що матч тривав лише півгодини. Решту часу, команди просто догравали ... "

Corriere Dello Sport (Італія): "Від "Сампдорії" чекали перемоги, після якої доля путівки в плей-офф буде знаходитися в руках Генуї. На ділі ж господарі показали, як, маючи достатню кількість гольових моментів, можна не забити жодного м'яча. Можна сказати, що нашій команді не пощастило. Можна захоплюватися блискучими сейвами Дишленковича. Але факт залишається фактом: "Сампа" зараз залежить від конкурентів по групі і не має права більше втрачати очки ".

La Stampa (Італія): "Рахунок зовсім не відображає того, що відбувалося на полі. "Сампдорія" у першому таймі грала набагато впевненіше опонента і мала не одну нагоду для взяття воріт. Але десь господарів підводила точність, а десь свою майстерність демонстрував голкіпер "Металіста". А ось після перерви ситуація помітно змінилася. Куди подівся атакуючий запал "Сампи", абсолютно незрозуміло ...".
За матеріалами Команда, Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «Іноземні ЗМІ про українські клуби в Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути