пʼятниця, 20 лютого 2015 19:43

Гравець в американський футбол вбив суддю під час матчу

Гравець в американський футбол вбив суддю під час матчу
Саад отримає від восьми до 15 років тюремного ув'язнення

Американський футболіст-любитель Бассель Саад, який убив суддю під час матчу, визнав свою провину. Він отримає від восьми до 15 років тюремного ув'язнення, повідомляє The Guardian.

Спортсмен уклав угоду зі слідством, внаслідок чого прокурор погодився замінити вирок на менш суворий. До цього 36-річному Сааду загрожувало довічне ув'язнення. Судовий процес у справі почнеться в понеділок, 23 лютого. Гравцеві буде пред'явлено звинувачення в ненавмисному вбивстві.

"Ми обговорили всі можливі варіанти і вирішили, що сенсу ризикувати немає. Головною нашою метою був намір уникнути великого терміну", - заявив адвокат обвинуваченого Сиріл Холл.

Інцидент стався в червні 2014 року в американському місті Лівонія під час матчу мічиганської об'єднаної футбольної ліги. Відповідно до заяв свідків, Саад вдарив 44-річного суддю Джона Беневіча, коли той збирався вилучити його з поля. Через два дні арбітр помер у місцевій лікарні.

Згідно з висновком експертів, арбітр втратив свідомість ще до того, як впав на землю, а причиною смерті став тупий удар в область шиї з лівого боку.

Зараз ви читаєте новину «Гравець в американський футбол вбив суддю під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути