Ексклюзиви
четвер, 01 листопада 2007 11:33

Ігнашевич через травму головного мозку може не зіграти з Ізраїлем

Провідний захисник московського ЦСКА і збірній Росії з футболу Сергій Ігнашевич, можливо, отримав струс мозку в кубковому матчі з нальчикським "Спартаком", заявив наставник армійців Валерій Газзаєв.

В середу ЦСКА вийшов в півфінал Кубка Росії, обігравши нальчинський "Спартак" з рахунком 2:1.

У другому таймі Ігнашевич залишив поле "Лужників", якому в боротьбі за верховий м"яч удар ліктем в голову наніс захисник гостей Міодраг Джудовіч, за що чорногорцю була показана червона картка, інформує www.eurosport.ru.

- Ігнашевич себе дуже погано почуває. Щоб поставити точний діагноз, потрібно провести огляд, але у нього є всі ознаки струсу головного мозку. У нього на голові залишилася велика гематома в районі скроні, - повідомив на післяматчевій прес-конференції головний тренер ЦСКА Валерій Газзаєв.

- Голова дуже болить, - заявив Ігнашевич. - Сподіватимуся на краще, але все стане відомо після ретельного медичного обстеження. Для мене стане трагедією, якщо я не зіграю з Ізраїлем.
Зараз ви читаєте новину «Ігнашевич через травму головного мозку може не зіграти з Ізраїлем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути