вівторок, 21 серпня 2007 08:27

Хіддінк відрахував зі збірної Росії капітана ЦСКА

Головний тренер збірної Росії по футболу Гус Хіддінк відрахував з команди Сергія Ігнашевича за два дні до товариського матчу з Польщею. Капітан ЦСКА на декілька годин запізнився на тренувальний збір, зіславшись на пробки. Чи буде в збірну Росії викликаний інший центральний захисник, поки невідомо, повідомляє Лента.Ру.

За словами Хіддінка, Ігнашевич кілька днів тому зв"язався з помічником головного тренера Олександром Бородюком і попередив, що може затриматися у зв"язку з пробками. У відповідь на це тренерський штаб порадив футболістові виїхати з будинку раніше, але Ігнашевич все одно запізнився.

- Ми провели з ним коротку бесіду і вирішили, що він відпочине від виступів за збірну в цьому матчі. Я порадив Сергію переглянути своє відношення до команди, але двері збірної для нього як і раніше відкриті, - підкреслив Хіддінк.

Остаточний склад на матч з Польщею Хіддінк оголосить у вівторок 21 серпня після вечірнього тренування. Зустріч відбудеться в середу на московському стадіоні "Локомотив" і почнеться в 18:00 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк відрахував зі збірної Росії капітана ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути