Ексклюзиви
четвер, 15 листопада 2012 12:42

Хворого Вороніна помітили у нічному клубі

Уболівальники "Фортуни" повідомили керівництву клубу, що нападник команди Андрій Воронін провів ніч у клубі Rudas, повідомляє німецька преса. Зробили вони це за допомогою сторінки клубу в соціальній мережі "Фейсбук".

Справа в тому, що український футболіст, чий трансфер належить московському "Динамо", у минулу неділю заявив тренерському штабу команди, що захворів. У четвер футболіст не тренувався, але всю ніч до ранку провів у клубі. Був день народження його дружини Юлії, і футболіст відзначав подію у клубі.

Згідно з інформацією джерела, Воронін був напідпитку. "Ми проінформовані про Вороніна. Фотографії лежать перед нами", - заявив у зв'язку з цим менеджер "Фортуни" Вольф Вернер.

Головний тренер "Фортуни" Норберт Майєр збирається поговорити з Вороніним, передають німецькі ЗМІ.

"Спочатку ми поговоримо з Вороніним. Він дійсно хворий. В даний момент жодних коментарів про те, що ми робимо, не буде", - заявив Майєр.

Нагадаємо, у нинішньому сезоні німецької Бундесліги Андрій Воронін зіграв 9 матчів, з них 6 виходив у стартовому складі і віддав одну гольову передачу.

Зараз ви читаєте новину «Хворого Вороніна помітили у нічному клубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути