Ексклюзиви
субота, 07 липня 2012 11:57

Христич і Гунько увійшли до тренерського штабу збірної Україні

Христич і Гунько увійшли до тренерського штабу збірної Україні
Збірна України зіграє з "Беркутом" Фото: hcdonbass.com

Помічниками Олександра Кулікова в збірній України стануть Дмитро Христич та Юрій Гунько. Про це головний тренер національної команди розповів в інтерв'ю каналу "Хокей".

Перший збір українці проведуть наприкінці літа. Участь у ньому візьмуть гравці клубів ПХЛ. Навряд чи зможуть бути присутніми легіонери, а також хокеїсти основи "Донбасу", задіяні на міжнародному турнірі "Донбас Оупен".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Словак Юліус Шуплер очолив "Донбас"

"У нас є великий список хлопців, на яких ми будемо звертати увагу. Звичайно, це не означає, що ніхто інший не зможе потрапити у збірну — двері узбірну будуть відкриті для всіх, хто добре проявить себе у чемпіонаті. Але на перший збір з 27 серпня по 2 вересня ми хотіли би запросити 25 кандидатів у збірну", — відзначив Куликов.

У планах наставника національної команди не тільки знайомство з кандидатами до збірної, але й проведення двох товариських зустрічей в Броварах проти бронзових призерів Професіональної хокейної ліги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хокейна збірна України провалилася до другої ліги

"Погано, що з нами відмовилися грати практично всі збірні, з якими ми зв'язувалися. Це команди Білорусі, Франції, Угорщини, Казахстану, Угорщини, тому що в серпні ніхто збірну ще не збирає. Зате є попередня домовленість з командою "Беркут" про проведення контрольних матчів. Думаю, що це буде непоганий спаринг-партнер для нас", — наголосив Куликов.

Зараз ви читаєте новину «Христич і Гунько увійшли до тренерського штабу збірної Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути