неділя, 22 квітня 2012 11:05

Хокейна збірна України провалила чемпіонат світу
9

Фото: Reuters

Національна збірна команда України перемогла Японію у серії булітів, але наступний сезон виступатиме у Дивізіоні ІВ. Про це стало відомо відразу по завершенні матчу Угорщина – Велика Британія. Немотивовані угорці особливо не напружувались у протистоянні з представниками Туманного Альбіону і в підсумку програли 4:5.

Таким чином, Велика Британія здобула п'ять очок і обійшла в турнірній таблиці нашу команду.

Наступного сезону українська команда за вихід до Дивізіону ІА буде сперечатися з командами Румунії, Литви, Нідерландів, Естонії та Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України з хокею вилетіла у групу Б, Хоменко подав у відставку

Наставник українців Анатолій Хоменко подав заяву щодо своєї відставки.

"Ми вже зробили офіційну пропозицію відомому тренеру – Олександру Петровичу Куликову. Він підтвердив своє бажання зайняти пост головного тренера національної збірної. Всі формальності будуть оформлені відповідним рішенням Виконкому Федерації, який відбудеться найближчого вівторка. Якщо Олександр Петрович не змінить свою думку, то вже найближчим часом у нас буде новий тренер. Він готуватиме команду до олімпійського відбору" — сказав президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧС з хокею. Збірна України програла Словенії та майже залишила перший дивізіон

Додамо, що найкращим голкіпером турніру визнано Роберта Крістана (Словенія). Титул найкращого захисника здобув Маттіас Траттніг (Австрія), а його партнер по команді Мануель Латуза став найкращим нападаючим.

Визначено й символічну збірну чемпіонату. До її складу увійшли голкіпер Роберт Крістан, захисники Маттіас Траттніг та Олександр Побєдоносцев (Україна), нападаючі Мануель Латуза, Сюхеї Кудзі (Японія) та Рок Тічар (Словенія). Найкориснішим гравцем чемпіонату визнано Роберта Крістана.

 

Зараз ви читаєте новину «Хокейна збірна України провалила чемпіонат світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути