середа, 11 липня 2018 20:04

Хорватія - Англія 2:1. Хорвати здолали англійців - захисник "Динамо" гратиме у фіналі

Хорватія - Англія 2:1. Хорвати здолали англійців - захисник "Динамо" гратиме у фіналі
За Віду і його партнерів переживатимуть не лише хорвати. Фото: Експрес-газета

У півфінальному поєдинку Кубка світу-2018 збірна Хорватії поміряється силами з Англією. Матч пройде на стадіоні "Лужники" в Москві. Початок - о 21:00.

На грі працюватимуть арбітри із Туреччини на чолі з Джюнейтом Чакиром, йому допомагатимуть Бахаттін Дуран та Тарік Онгун.

Резервний суддя - Бьорн Куйперс з Нідерландів.

Відеоповтори VAR: Данні Маккелі (Нідерланди), перший асистент: Бастіан Данкерт (Німеччина), другий асистент: Карлос Астрос (Чилі), третій асистент: Фелікс Цвайєр (Німеччина).

Gazeta.ua проведе онлайн трансляцію матчу.

Стартові склади

Хорватія: Субашич, Ловрен, Стрініч, Врсалько, Віда, Ракітіч, ​​Брозовіч, Перішич, Модріч, Ребіч, Манджукіч

Запасн: Ліваковіч, Чорлука, Ковачіч, Крамаріч, Калініч, Єдвай, Брадаріч, Чалет-Цар, Бадель, Пьяца, Піваріч

Англія: Пікфорд, Уокер, Стоунз, Магуайр, Янг, Аллі, Лингард, Стерлінг, Хендерсон, Тріпп'єр, Кейн

Запасні: Батленд, Уелбек, Кейхілл, Джонс, Делфі, Рашфорд, Лофтус-Чік, Александер-Арнолд, Поуп, Роуз, Дайєр, Варді

Перший тайм

5' ГОООООЛЛЛЛЛЛ - 0:1! Тріпп'єр блискуче пробив зі штрафного метрів з 22 від воріт і вивів англійців уперед. Штрафний заробив Аллі, проти якого сфолив Модріч.

14' Англійці провели стрімку атаку, яку прострілом з правого флангу завершував Тріпп'єр - м'яч потрапив у захисника і пішов на кутовий. Після подачі з кута поля у виконанні того-таки Тріпп'єра головою пробив один з найвищих гравців у складах обох команд Магуайр - поруч зі стійкою.

19' Хорвати нанесли перший удар у матчі: Перішич пробив з дальньої відстані - м'яч пройшов повз ворота.

21' Ребіч виграв силову боротьбу у Янга, змістився у центральну зону і пробив метрів з 22 - захисник заблокував удар.

22' Хорватія ледве не допомогла супернику відзначитися: голкіпер відпасував ліворуч на Стрініча, який невдало віддав на центральних захисників, м'яч перехопив Стерлінг і віддав на Кейна, який був один перед воротами - асистент арбітра зафіксував положення поза грою у нападника англійців.

30' Суперечливий момент: Аллі віддав у штрафний на хід Кейну, який вийшов віч-на-віч з голкіпером - Субашич впорався з ударом англійця, м'яч знову опинився у Кейна, який з метра не поцілив у ворота. Після того, як епізод був відіграний, асистент арбітра підняв прапорець, зафіксувавши офсайд. Повтори показали, що Кейн не перебував у положенні поза грою.

32' Ребіч скористався відскоком від Магуайра і пробив метрів з 18 - голкіпер зафіксував м'яч.

36' Аллі створив момент для Лінгарда, який отримав пас по центру метрах в 18 від воріт - удар англійця на техніку пройшов поруч зі стійкою.

43' Модріч віддав праворуч на Врсалько, який наважився на удар метрів з 30 - далеко від воріт.

45' Магуайр невдало відпасував назад на свою половину, Пікфорд, намагаючись розрядити ситуацію, вибив прямо на Ракітіча, який увійшов у штрафний, але так і не визначився, що робити з м'ячем і втратив нагоду.

Перерва

Другий тайм

53' Дивне рішення арбітра: Кейн майстерно прокинув мяч повз Ловрена і входив у штрафний з лівого флангу, Врсалько, який прибіг на допомогу партнеру, відверто сфолив проти нападника англійців - Чакир чомусь не зафіксував фол.

56' Стерлінг добре скинув на Лінгарда, після удару якого метрів з 18 м'яч зачепив захисника і пішов на кутовий.

57' Тріпп'єр гостро прострілив у район воротарської, захисник в останній момент випередив Кейна.

61' Ракітіч опинився першим на підборі і пробив метрів з 28 - вище воріт.

65' Перішич потужно пробив по центру метрів з 16 - м'яч летів у кут воріт, воротар знаходився в іншому і не допоміг би своїй команді - врятував ситуацію Уокер, якому потім знадобилася допомога лікарів.

68' ГОООООЛЛЛЛЛ - 1:1! Врсалько зробив навіс з правого флангу, Перішич пішов на м'яч з високо піднятою ногою, випередив, Тріпп'єра, який намагався зіграти головою, і зрівняв рахунок.

72' Стійка! Перішич обіграв опонента і з меж штрафного пробив повз голкіпера - англійців врятував каркас воріт. Ребіч, який першим опинився на підборі, пробив зльоту - воротар зафіксував м'яч.

83' Брозовіч віддав чудовий пас у штрафний на Манджукіча, який прийняв м'яч і другим дотиком пробив метрів з 10 - Пікфорд зіграв надійно.

84' Момент у Хорватії! Голкіпер англійців невдало вибив м'яч і Перішич пробив з меж штрафного по порожніх воротах - вище.

90+2' Англія отримала шанс вирвати перемогу в основний час: після подачі зі штрафного від Тріпп'єра боротьбу на другому поверсі виграв Кейн - м'яч пройшов повз ворота.

Кінець основного часу

Додатковий час

Перший тайм

95' На поле вийшов захисник київського "Динамо" Піваріч, який замінив екс-гравця "Дніпра" Стрініча.

99' Момент у Англії! Після подачі кутового Стоунз виграв верхову боротьбу і головою пробив у верхній кут - з лінії воріт м'яч вибив Врсалько.

105+2' Момент у Хорватії! Перішич прострілив з лівого флангу на Манджукіча, який пробив з близької відстані - голкіпер ногою перевів м'яч на кутовий.

Перерва

Другий тайм

109' ГООООЛЛЛЛЛЛ - 2:1! Перішич виграв верхову боротьбу і скинув у штрафний, де захисники не розібралися в ситуації і випустили з виду Манджукіча, який пробив упритул і подарував хорватам шанс на фінал.

Кінець матчу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франція - Бельгія 1:0. Французи стали першим фіналістом Кубка світу

Переможець пари Хорватія - Англія зіграє у фіналі Кубка світу-2018 зі збірною Франції. Поєдинок пройде 15 липня.

Зараз ви читаєте новину «Хорватія - Англія 2:1. Хорвати здолали англійців - захисник "Динамо" гратиме у фіналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути