пʼятниця, 12 лютого 2010 11:59

Холіфілду заборонили бачитися з дружиною і дітьми

Холіфілду заборонили бачитися з дружиною і дітьми

Один з видатних боксерів світу Евандер Холіфілд був засуджений судом до повного відлучення від дружини та своїх дітей. По звинуваченню в насильстві в сім"ї спортсменові заборонили наближатися до своїх рідних.

Почалося все із заяви в поліцію. Третя дружина Евандера Канді Холіфілд стверджувала, що боксер неодноразово бив як її, так і малюків. Проте правдоподібна, на перший погляд, історія, яку Канді розповіла в дільниці, виглядала дещо довгою.

- Я вставала вночі, щоб відвести дітей в туалет, і відзначила, що в будинку дуже холодно, відключено опалення, - розповідає місіс Холіфілд. - Він же звинуватив мене в тому, що я думаю тільки про себе. Я шокована натягнула ковдру на голову, і він сказав, що я не поважаю його гідність, і взагалі, я зобов"язана на перше місце в житті ставити Бога, а не себе.

Запитав, чи роблю я пожертвування в церкву. Зажадав показати чеки, які я виписувала для церкви. Потім він почав бити мене по обличчю, по спині і потилиці. Потім схопився. Включив світло і почав вибачатися. Сказав, що визнає свою провину.

За словами Канді, це вже не вперше, коли чоловік дозволяє собі подібного роду рукоприкладство. Дружина також звинувачує свого чоловіка в психічній нестійкості і впевнена, що дітей така людина виховувати не повинна. Крім того, Канді заявила, що втомилася від постійних інтрижок чоловіка з іншими жінками і більше цього терпіти не має наміру.

На даний момент на Холіфілда накладена тільки тимчасова заборона на наближення до сім"ї. Проте Канді добивається повного відлучення. А також розподілу майна. Місіс Холіфілд вимагає чесно зароблені "Порше Кайєн" і "Мерседес".

За матеріалами LifeSports

Зараз ви читаєте новину «Холіфілду заборонили бачитися з дружиною і дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути