четвер, 28 січня 2010 14:37

Холіфілд має намір здобути право на бій з Кличком

Холіфілд має намір здобути право на бій з Кличком

Колишній абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Евандер Холіфілд має намір отримати право на бій проти чемпіона WBC українця Віталія Кличка.

За словами менеджера екс-чемпіона Кена Сандерса, вони розробили відповідний план дій, який включає бій проти Франсуа Боти, а потім, вже призначений на 24 квітня поєдинок проти Деріка Россі, з яким Холіфілд планував зустрітися в листопаді минулого року. Ще тоді глава WBC Хосе Сулейман пообіцяв, що в разі перемоги Евандер отримає право на титульний бій.

На думку команди Холіфілда, йому цілком до снаги провести два поєдинки за шість тижнів. "Ми зустрілися і добре все обговорили, - розповів Сандерс. - Я запитав Евандера, чи згоден він піти на це, і він відповів позитивно. Я запитав його тренера, Томмі Брукса, те ж саме, і з його боку теж не було заперечень. За його словами, Евандеру знадобиться лише два чи три тижні після першого бою, після чого він буде готовий вийти на другий поєдинок. Він уже знаходиться в чудовій формі".

Сам Холіфілд як і раніше вважає, що вік йому не перешкода - правила не забороняють йому виходити на ринг, а вони єдині для всіх. "Я б не продовжував боксувати, якщо б більше не міг це робити, - заявив Холіфілд. - Якщо не введено правило про певні вікові обмеження, то немає жодних перешкод до титулу".

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Холіфілд має намір здобути право на бій з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути