четвер, 28 січня 2010 12:37

Повєткін припинив переговори з Володимиром Кличком

Повєткін припинив переговори з Володимиром Кличком

Переговори про бій між чемпіоном світу з боксу у важкій вазі Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним припинені. За словами промоутера російського боксера Володимира Хрюнова, поки переговори довелося припинити, тому що від команди Кличка не отримано "зрозумілої відповіді", повідомляє офіційний сайт Федерації професійного боксу Росії (ФПБР).

Свій наступний бій Повєткін проведе 13 березня 2010 в Берліні. Його суперник поки що невідомий. Кличко-молодший вийде на ринг 20 березня в Дюссельдорфі, де він зустрінеться з американцем Едді Чемберсом.

Український боксер є чемпіоном світу у важкій вазі за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Чемберс є офіційним претендентом на титул WBO, а Повєткін - на титул IBF.

Росіянин став офіційним претендентом IBF в січні 2008 року, перемігши саме Чемберса. Повєткін повинен був зустрітися з Кличком в кінці 2008 року, але бій було скасовано через важку травму гомілкостопа російського боксера. Після перемоги над Чемберсом Повєткін провів три бої, перемігши американців Тауруса Сайкса, Джейсона Естраду і Лео Нолана.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Повєткін припинив переговори з Володимиром Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути