Ексклюзиви
вівторок, 26 січня 2010 15:39

Володимир Кличко назвав свого суперника найкращим боксером Америки

Володимир Кличко назвав свого суперника найкращим боксером Америки

20 березня чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBO і IBO Володимир Кличко проведе обов"язковий захист свого титулу WBO в поєдинку проти американця Едді Чемберса. Місце проведення поєдинку - відкрита Esprit Arena в Дюсельдорфі (Німеччина), яка вміщає 51 тисяча вболівальників. Едді Чемберс - перший номер рейтингу WBO і є офіційним претендентом на титул.

Володимир Кличко: "Я щасливий повернутися на ринг. З Дюсельдорфом у мене зв"язані тільки позитивні емоції, адже саме тут я отримав перемогу технічним нокаутом. Майбутній поєдинок пройде на величезному стадіоні у присутності більше 50 тисяч глядачів - і це велика мотивація для мене. Адже мій суперник на даний момент - найкращий боксер Америки".

20 березня Володимир Кличко вперше вийде в ринг з моменту його перемоги над Русланом Чагаєвим у червні 2009 року. Перемога технічним нокаутом принесла Кличку - молодшому так само пояс авторитетного журналу "Ринг". Послужний список Володимира Кличка налічує 53 перемоги.

Бернд Бенте, керівник Klitschko Management Group: "Ми з нетерпінням чекаємо справжнього чемпіонського поєдинку на сучасному стадіоні Аrena Esprit. Разом з керівництвом футбольної арени ми плануємо провести справжнє шоу, і впевнені, що квитки за демократичними цінами будуть розкуплені в перші дні продажів".

Ціна квитка - від 20 євро. В Німеччині ексклюзивні права на трансляцію поєдинку належать телеканалу RTL.

За матеріалами klitschko.com

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко назвав свого суперника найкращим боксером Америки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути