вівторок, 12 січня 2010 10:46

Володимир Кличко хоче провести три поєдинки у 2010 році

Володимир Кличко хоче провести три поєдинки у 2010 році

Після відносно невдалого минулого року, в якому він провів всього один поєдинок, чемпіон IBF і WBO в суперважкій вазі, 33-річний українець Володимир Кличко має намір цього року тричі вийти на ринг.

Свій перший бій в 2010 році Кличко проведе 20 березня в німецькому Дюсельдорфі проти обов"язкового претендента на титул WBO американця Еді Чемберса. "Я з нетерпінням чекаю свого повернення на ринг, - сказав Кличко в інтерв"ю американському виданню Miami Herald.

- Після того, що трапилося минулого року, цього року я обов"язково хочу провести три поєдинки. Еді Чемберс - це мій колишній спаринг-партнер, і з того часу він став значно кращим. Я не буду його недооцінювати. Він дуже добре провів бій проти Олександра Дмитренка, який ще вищий за мене. Поза сумнівом, мене чекає непростий поєдинок".

Відзначимо, що зараз Володимир відпочиває в своєму будинку у Флориді, і планує повернутися до Європи 25 січня і почати підготовку до поєдинку проти Чемберса.

Нагадаємо, що в червні минулого року Володимир повинен був зустрітися з британцем Девідом Хеєм, проте Хей відмовився від бою через травму, і чемпіон провів поєдинок проти колишнього володаря титулу WBA в суперважкій вазі Руслана Чагаєва, який відмовився від продовження бою після дев"ятого раунду.

У цьому поєдинку Кличко отримав травму руки, яка перешкодила йому провести ще один бій минулого року. Старший брат Володимира чемпіон WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко здобув у 2009 році три перемоги, і зараз Володимир хоче "наздогнати" брата.

"Минулого року Віталій був активніший за мене, і тепер мені необхідно наздогнати його, - сказав Володимир. - Я відчуваю себе чудово, травма не залишила ніяких неприємних наслідків". Кличко не виключив, що один або два його поєдинку можуть пройти в США, проте для цього необхідний інтерес з боку американських телеканалів.

"Зараз я планую проведення поєдинків в Європі, проте я націлююся на те, щоб один мій бій цього року пройшов у США, а може і два. Залишається сподіватися, що знайдеться телекомпанія, яка виявить цікавість і допоможе моєму поєдинку в США відбутися".

За матеріалами Allboxing.ru.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко хоче провести три поєдинки у 2010 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути